vineri, 12 noiembrie 2010

Cine a dezvirginat-o pe Mihaela?

Sunt cam dezamagit. Si nu putin. Pe 11 incepe razboiul, mai avem 3 zile si incepe razboiul, maine incepe razboiul, ieri trebuia sa inceapa razboiul... Nu, nu e corect! Eu chiar am crezut ca incepe, chiar imi pusesem deoparte o sticla cu apa, jumatate de paine, doua pateuri de porc si-o ceapa. Asa, sa fie...

Data stelara 2007, octombrie 30: 4 ozn-uri cu volan pe dreapta ataca miseleste un MiG 21 care tocmai iesise la araturile de toamna... Back in '93 doua super-avioane se ciocnesc in zbor ca ouale de Paste. Pac. S-au spart amandoua. Per ansamblu, imaginea e urmatoarea: din '90 incoa am avut 27 de accidente aviatice (evident, 28 de aeronave implicate), 61 de morti, 2 supravietuitori. Un calcul simplu ne arata ca rata supravietuirii in joaca de-a Icar e cam de 3%. Nu-i rau!

Un grup de cercetatori (uimitor, nu britanici) a ajuns la concluzia ca adolescentii care scriu mai mult de 120 de sms-uri pe zi dezvolta inclinatii catre sex, alcool si droguri. Asa, si amaratii ceilalti ce fac? Ca nu le mai ramane nici o bucurie in viata! Acelasi grup de cercetatori va demonstra stiintific ceea ce Alin a prognozat acum vreo 6 ani: 40% din femei sunt barbati!

In mandatul lui Nica se zvonea ca avem cea mai mica rata a infractionalitatii din Europa, 32 de delicte la 100.000 de locuitori. Oho, frumos... Deci suntem tara in care ti-e drag sa-ti cresti copiii... Olanda urmeaza sa inchida 8 inchisori, din lipsa de infractori. Pana una alta, s-a apucat sa inchirieze Belgiei vreo cateva celule, ca doar are de unde. Eftin. 30 de milioane de euro pe 3 ani... Ei, asa si? Mare lucru... Infractiunile noastre sunt pline de lirism. N-om fi noi chiar primii in statistici, dar le luam fata la impresie artistica. Domn titrat, 61 de ani, cu situatie materiala buna si drept de vot, caut iapa, magarita sau gasca pentru o iubire sincera, mioritica, fara obligatii. Aaa, ii plac si iepurii foarte mult, dupa cum singur marturiseste, plin de emotie. Parasit de doua neveste si respins de toate femeile, un alt membru elector pare ca exagereaza cu sms-urile si starneste o adevarata revolta satisfacandu-si poftele cu Stela si cu Lucica. Stela e o iapa trecuta de prima tinerete, Lucica e o capra, capra vecinului probabil. Tragic e ca dupa ce s-a consumat actul iubirii, sms-eriasul nostru o omoara pe Stela, ca sa nu profite caii de ea... Ascundeti magarusul! Oile si vacile au fost deja violate!... O braileanca se masturbeaza cu un bec si ajunge la Urgente. Si in ziare. Cetateanca introduce becul, becul face poc! Intrebarile apar: era bec de 60 sau de 100? era bec ecologic? o fi facut poc din cauza fluctuatiilor de tensiune? n-o fi Boc vinovat? De ce si l-a introdus? Din dragoste, evident. Tot ce facem, facem din dragoste! Dar cum dragostea nu poate invinge intodeauna, Detlef si Guido, dupa o convietuire de 8 luni au fost separati pentru ca relatia lor nu ducea nicaieri. Unul din cei doi vulturi era impotriva casatoriei se pare... Celalalt grup de cercetatori britanici, sub acoperire, da lovitura: 85% din barbatii care mor de atac de cord in timpul actului sexual isi inselau nevestele... I-auzi?! Restul de 15% mor probabil de ciuda cand realizeaza ce au ratat.

Bac 2010 - promovabilitate 67,4%, cel mai slab procent din ultimii 10 ani. Explicatia ministrului: toleranta O fata de actele de frauda! Asa baietas, respect! Initial ma speriasem ca ne prostim din ce in ce mai mult, dar ma bucur sa vad ca ezista o alta explicatie...

Se termina saptamana. Bun. Deci: avem o tara frumoasa, ferita de razboaie, cu multi iubitori de animale si suficient de multi oameni isteti. Mai avem si o economie care s-a contractat in primele 9 luni cu 2,3%. Mai avem 9% cetateni care spera ca situatia lor se va imbunatati in urmatorul an. Si ma mai avem si pe mine care inca mai spera ca va afla cine a dezvirginat-o pe Mihaela!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu