vineri, 11 martie 2011

Ora de mitologie

O mitologie este un ansamblu coerent de mituri, intamplari care descriu o anumita realitate spatio-tempolara. Miturile sunt elemente ale spiritualitatii traditionale prin care se incearca explicarea diferitelor fenomene ale naturii, originea omului, originea universului, dinamica si comportamentul informal al gaurilor negre si tot asa... De obicei, miturile implica prezenta unui element sacru. cum ar fi anul...
Dar asta, evident, stiati!
Grupul de cercetatori britanici ne aduce astazi in discutie cateva aspecte legate de mitologia sexului anual. Sa vedem despre ce e vorba...
1. Sexul anual este practicat numai de prostituate si perversi (aici nu putem fi de acord cu ei, indiferent de cat de multa scoala au... Adica mi se pare strigator la cer sa zici de Catalin, zanul nostru autohton, ca e prostituata sau pervers... Deci, domnilor, va rugam, putina decenta!)
2. Anul nu este creat pentru senzatii sexuale (asa o fi... N-am eu atata sange in instalatie cat sa-i contrazic!)
3. Numai barbatii homosexuali fac sex anual (asta poate la ei acasa. La noi fac sex anual si femeile homosexuale si, din cate se zvoneste, ciobanii...)
4. Sexul anual este intotdeauna dureros (si aici parerile sunt impartite... De exemplu, nu stiu daca i s-a cerut parerea si cetateanului care si-a introdus doua ciocane in an! Si cred ca poate fi considerat autoritate in domeniu, un fel de Stephen Hawking al gaurilor maro...)
5. Barbatii carora le place sexul anual sunt, de fapt, homosexuali (aici avem o alta dilema: femeile carora le place sexul anual sunt barbati homosexuali?)

Le comunicam cercetatorilor britanici ca anual poate desemna o actiune/activitate care poate avea loc o data pe an, care dureaza un an sau corespunde unui an. Ne-ar interesa totusi pozitia Bisericii in aceasta problema. Adica, va condamna sexul anual cum a facut cu necrofilia, sexul orar sau consumul de plange menstrual? Sau, ca si pana acum, il va accepta numa in manastiri?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu