vineri, 31 decembrie 2010

La multi ani!

Incheiem anul exact asa cum l-am inceput. Ametiti.
Tragem aer in piept, o ultima gura de 2010, executam o frantuzeasca eructation cu iz de sarmalute, ne facem o cruce mare, scuipam de 3 ori in san si ne bucuram ca a mai trecut un an. Ura!
Anul asta se termina cu Huidu in spital, dar in revenire, cu Hodorkovski in puscarie, castigator la puncte - inca 6 ani de hodina, pe Bianca o gasim in drum spre Bote, pe Bote nu-l gasim dar nici nu vrem sa-l cautam, pe copchilu minune il gasim in duet cu Delia, desi un duel ne-ar fi scapat de cel putin unul din ei, iar pe Axl Rose desemnat cel mai bun solist din istorie - din istoria statului Burundi, ca sa fim cacaciosi pana la capat.
2011 ne asteapta cu bratele deschise, pictat la ochi si mirosind a parfum second, exact ca o centurista, dar una de aia care ne fute de ne rupe. Vestile bune vin si vor tot veni. Pentru inceput se vor bucura Nety de la Pro si Mama Omida. De la 1 ianuarie ocupatiile de astrolog si prezicator vor deveni oficiale, desi sunt convins ca doamnele stiau deja, din stele, cafea sau mass-media. 2012 o va oficializa probabil pe cea de vrajitor, ca sa se bucure si bagheta lui Heri Poker si sa aiba si baietii din zona libera Dorobanti carte de munca. La multi ani!
Eu, personal, ma bucur si-atat. V-as dori pentru 2011 ce-mi doresc mie dar, din pacate pentru voi, Paula e numai una. V-as spune ca-mi pare rau, dar azi nu mint.
Sa ne reintalnim sanatosi! Hai Romania!

Un comentariu: