joi, 25 august 2011

Hot dog

Realităţi metafizice, partea a II-a...
Dacă ieri ne-am clătit gura cu senvişuri, azi mi se pare normal să abordăm aspectele metodologice ale consumului de hot-dog. Junk food deci exist!
Nu pierdem vremea cu amanunte neinteresante, ştiţi foarte bine cum arată, ştiţi despre ce e vorba. Acum să vedem sfatul medicului gastronom: "..."
... Pentru majoritatea covârşitoare a femeilor, servirea unui hot dog este culmea intimităţii, un act de încredere şi dăruire, un mod deosebit de gingaş şi direct de a-şi manifesta dorinţa pentru mâncare. Hot dog-ul oferă plăceri diferite atunci când este apăsat cu limba, lins, supt, sărutat sau luat între buze şi scuturat. Grijă la un amănunt: muşcatul! Hot dog-ul poate fi ronţăit, dar cu tandreţe... Cum fiecare hot dog are calităţi definitorii specifice trebuie văzut dacă sunt potrivite în cazul lui acţiunile intense sau delicate, dacă îi place să fie atins pe cap, la rădăcină sau pe toată lungimea sa. Gura nu este doar un orificiu de primire protocolară ci un organ viu, activ, care se poate comporta în cele mai diferite feluri. Savurarea unui hot dog presupune alternarea tehnicilor şi a poziţiilor de consum.
Poziţii de îngurgitare: poziţia 69, poziţia de stăpân, poziţia şarpe etc.
Dintre tehnici remarcăm:
- Deep Throat - presupune luarea hot dog-ului în gură pe toată adâncimea cavităţii bucale. Reuşita impune înclinarea capului pe spate astfel încât gura şi gâtul să formeze o linie cât mai dreaptă;
- Înghiţirea maionezei - nu, nu este o metaforă şi presupune exact ce se înţelege: înghiţirea maionezei! Nu îngraşă şi nu are nici un efect dăunător asupra sănătăţii...
Cam ăsta e mesajul specialistului.
Pentru delimitări conceptuale suplimentare puteti intra aici şi aici. Pentru ghidul de punere în aplicare intrati, vă rog, aici.

PS: ora de artă culinară de astăzi se adresează exclusiv femeilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu