luni, 22 august 2011

Luni

Săptămâna a început. Ceea ce e bine. Încă puţin şi se va termina, ceea ce e şi mai bine. Partea proastă e că se termină imediat luna august, deci şi anul. Şi când se termină anul ştiţi foarte bine ce se întâmplă... Începe cu H şi se termină cu ruşcă, lăudat fie-i numele!
Dar să nu ne stricăm sfârşitul de vară cu lucruri care miros a... levănţică sau a măr şi scorţişoară, să zicem. Pentru asta avem sfârşitul de an...
La început de săptămână, normal, NASA anunţă un nou atac extraterestru. ET s-a supărat pe noi şi ne atacă. Că cică suntem nesimţiţi şi mizerabili şi scuipăm şi aruncăm chiştoace pă jos şi ne doare sub coadă dă planetă, dă mediu şi dă Boc. Şi pentru asta vin să facă ei ordine pe-aici, pe la noi pe imaş. Da' cică nu ne extermină, că ET e mai deştept decât noi, e mai avansat şi paşte şi mentă, dă şmecher ce e. Motiv pentru care cică ar putea să ne extermine, că suntem o specie care ne facem singuri rău, nouă înşişi, deci pa. Adică, ca să înţelegem cu toţii, chiar şi ăia care şi-au luat Bac-ul, ET ne atacă sau nu şi ne extermină sau nu. Asta aşa, ca să putem sta liniştiţi. Sau nu.
Treaba asta cu atacul extraterestru nu-i lucru curat... Adică, pe acelaşi model, Bote e dosnic sau nu, la vizita lu' Papa în Madrid cetăţenii se bate sau nu, pensiile creşte sau nu, Bacul se ia sau nu, miercuri vor fi 35 de grade sau nu şi aşa mai departe sau nu. Găsim astfel în mesajul cercetătorilor de la NASA însăşi esenţa condiţiei umane. Sau nu.
Doamne-ajută-ne pe ei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu