joi, 10 martie 2011

Muzica ratacita in carne

"Ma scuzati, domnisoara, cred ca vi s-a deschis sufletul. Sper ca nu va lipseste nimic, verificati, va rog..."
Ca sa nu ziceti ca-s needucat sau prea putin dus la biserica, astazi, de 10 martie, le urez celor dragi, de 8 martie, un sincer si cald La multi ani! Celorlalte nu, ca are cine le ura, sau daca n-are, poate au mai mult noroc la anul...

Fiind foarte in tema cu subiectul zilei si cu uraturile, cu dragostea si cu bunul-simt in general, m-am apucat sa caut si eu pe www ceva surse de inspiratie. Si cum bancuri cica n-am voie sa zic, am avut de ales dintre:
- Adio, celulita!
- Ce trebuie sa stim despre frigiditate
- Contraceptivele si menstruatia
- Despre ce sa vorbesti cand faci dragoste
- Clitorisul - sa stim sa-l mangaiem
- Eseu despre piciorul femeii
- Ce este androgina psihica?
Interesant? Ma gandeam eu ca nu...
Pentru ca subiectul zilei este tinut de Georgel. Pe undeva are legatura si cu Adrian piticul minune. Cred ca si cu dl. Anghel. Probabil si cu ceva gauri negre, ceva pene negre si statui cufurite de ceva vertebrate ovipare... In fine, sa nu ne departam de la subiect ca se supara Georgel si ne zice lu ta-su.
In comuna Stefanesti vine sfarsitul lumii. Un cetatean si-a botezat copilul George, spre rusinea si mirarea intregii comunitati. Adica care-i treaba? Cum dalta lu' Brancusi sa-i pui copilului nume de cal? Adica nu tu un Patronas, Judecator, Televizor, Ambasador... Nu tu un Lamborghini, Termopan sau Leptop, cum i-a sugerat Exponatu, unchiul dinspre mama... Nu, dom' le, nu! Tata' lu George a fost neinduplecat, i-a mai altoit cateva corectii verbale nevestei sale Expertiza, cu pumnul evident, si a grait: ori George, ori Alexandru. Copilul ii va multumi probabil toata viata tatalui sau, Carusel Potârcă. Ii multumim si noi ca ne-a facut ziua mai frumoasa.

Nu stiu exact ce-o fi primit Expertiza de 8 martie dar avem incredere in imaginatia sotului sau, Carusel. Doamne-ajuta!

4 comentarii:

  1. "Mă scuzaţi, domnule, vi s-a desfăcut tivul respectabilităţii şi vă atârnă puţin într-o parte...am văzut două-trei scame de lumină aprinzându-se în ochii dumneavoastră..."

    RăspundețiȘtergere
  2. "Mă scuzaţi, oameni buni, călătoresc printre voi, şleampăt şi fără uniformă"...

    RăspundețiȘtergere
  3. atat de simpla e idioata asta de cautare...

    RăspundețiȘtergere
  4. ce faci mai, copiezi stiri-pamflet de pe Times New Roman . ro ? :)

    RăspundețiȘtergere