luni, 24 ianuarie 2011

Ora de etnoastrologie

Saptamana incepe. Andreea se sarbatoreste ca, de, vorba aia, doar o data faci 31 de ani...
Vestea buna e ca s-a intors Bote. Vestea cu adevarat buna e ca ne cam doare-n cot de el, dupa vechea vorba romaneasca: ochii care nu se vad, sunt ochi de extraterestru! Hai sa dam mana cu mana si s-o luam frumos, la pas, de manuta cate doi in sir indian, pe calea lactee, fredonand... "Am visat ca ne-a chemat Dumnezeu la judecata. "De ce nu va luati o data?", surazand ne-a intrebat. Si-a mai spus ca o sa dea niste legi contra mandriei si-mpotriva geloziei, ca sa fii mireasa mea!" Doi, doi, se-aude? Asa... Grupul manelistilor care intra-n Schengen cand vrea muschii lor, ca doar de aia are valoare, il saluta pe Corneliu Vaccin "studiu de caz" Tudor, poet, scriitor, parlamentar, tata. Maneaua, pardon cantecul de petrecere suna si rasuna in tot universul, spatiul se curbeaza de ras, extraterestrii belesc ochii. Noi ne miram pentru a nu stiu cata oara si ne intrebam retoric: oare unde se duc ciorile?
Exista un grup de cercetasi foarte smecheri, cu niste ochelari care vad pana la dracu stie cate milioane de ani lumina distanta, vad si gauri negre, vad si prin ele, vad tot... Ei bine, baietii astia au zis ca vad cam 4% din tot ce este, restul de 96% nu vad. Nu stiu exact ce formula au aplicat de si-au dat seama cat e suta aia la suta din care ei nu vad aproape nimic (desi 4% din infinit s-ar putea sa insemne destul de mult chiar si in sistemul metric al lui Chuck Norris), oricum nu conteaza... E destepti si are minte multa, deci nu-i contrazicem! Buuuun. 96% ala poarta numele de materie neagra. Acestei materii negre, pe care nu reuseste nimeni s-o vada, ii corespunde, normal, si un anumit tip de energie, energia neagra. Dupa cum probabil v-ati dat seama, nici pe asta n-o putem percepe sau inregistra. Dar exista!
Ei bine, din aceasta materie neagra si energie neagra s-au format niste cetateni, tot negri, evident, despre care nimeni nu poate spune nimic. Logic. Dar exista. Si cica o sa ne invadeze cat de curand... S-a inceput deja cu doua colonii experimentale: Buzau si Faurei!

Un comentariu:

  1. URMATOARELE COLONII: PENTRUA CA SARCOZY A INCERCAT SA II TRIMITA INAPOI, NASTASE (... ALA...IL STITI VOI ... TENISMANUL) A PROPUS COLONIZAREA UNOR REGIUNI DE PE TERRA (PARCA HARGHITA SI COVASNA).

    CIOCAN BY BOTE
    (45% DINTRE BARBATI SUNT FEMEI)

    RăspundețiȘtergere