duminică, 26 februarie 2012

Framantarile lui Todor. 2

Capitolu' 2. Miracolul iubirii
In cazul in care v-ati inceput viata sexuala mai devreme de 72 de ani, n-are rost sa cititi ce urmeaza sa scriu. Ca-i pierdere de vreme. Dar daca inca mai sperati, chiar si in ceasul din urma, ca puteti ascunde jderu-n vizuina, lectura placuta. Cu ajutorul Lui (ma refer la El, filosoful prescolarilor, Cel care este, cu calul lui cu tot) astazi vom vorbi despre MIRACOLUL IUBIRII! Ca sa moara dusmanii si fraierii de ciuda! Iar lu' Andreea Raicu sa-i iasa cosuri pe frunte si ţîţe pe sfîrcuri!!!

Nu stiti ce e iubirea? Nemarginirea? Marea? La Vama Veche in ureche? Vecinul Dan si perechea de blugi? Cerul? Calul din tigari si sticla din bere? Armata? Scrisorile? Dragostea si curva? Ana? Armata, curvele si dragostea? Nu stiti? Nu-i nici o problema, nici noi, da-l cunoastem pe singurul om care are raspunsuri la toate dilemele universului si o sa ne invetete el.
Spicuind din discursul regelui coşatelor, pe care-l puteti citi integral daca nu ma intereseaza, miracolul iubirii s-ar rezuma succint, in cateva cuvinte si pe scurt cam asa:
... miracolul iubirii cred că stă ca atunci când şi poate chiar care ţi se fără, fără. Fără!
Ce poate fi mai sublim şi mai măreţ decât o femeie pentru care eşti totul?

Pai, dl Chirila, ca sa nu mai chinui oamenii aiurea, ca nu-i concurs de cunostinte generale si nici Radio Erevan sau Bac 2011, raspund io: doua femei! Sau, cum a zis bunicu', dumnezeu sa-l ierte, cat mai multe!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu