luni, 24 octombrie 2011

Dezlegare la moaste!

Iar.
Si daca tot vine sfarsitul lumii, cica ar fi indicat sa ne pregatim si noi putin pentru marele eveniment, sa nu ne prinda cu nadragii in vine si rahatelu' sub cur. Ca nu-i frumos. Si pute.
Tinand cont de faptul ca daca ne uitam cu atentie si cum adica se pare ca suntem in perioada religioasa a existentei, trompetele suna si anunta, mare eveniment mare, cel mai extraordinar si deosebit moment din viata enoriasului, de la Isus incoa... Grupul de ninjalai camuflati in biserica loveste din nou.
In cazul in care va venea sa vomitati si nu stiati cum, aveti noroc. Puteti merge la biserica. Pana in 29 oct. aveti sansa unica de a admira capul sfantului Andrei!!! In Sibiu.
Tare, nu? Ezact. Capul! Desi ar fi fost mult mai interesant daca ar fi adus curul distinsului defunct sfant, sa aiba enoriasul ce pupa cu pofta. Plus ca ar fi fost si Bote in culmea extazului mistic... Dar na, asta e, lipsa de imaginatie, ce poti sa le ceri?
Intre timp, la Sodoma si Gomora de pe Dambovita, lumea traieste. Oana Roman va fi eliberata, in cele din urma, in ocean, Ramona Gabor se saruta cu foc, Tudor Chirila. La Patriarhie se pregateste moastele lu Sf Dumitru. Sau Gheorghe, Ion, Alin sau Tibi. Nu conteaza, moaste sa fie. Ca daca nu-ti tii gura ocupata, se crapa buzele. Si n-am vrea sa se intample asa ceva. Nu doamna, nu!

Un comentariu:

  1. vine frigu bre... gazu e scump, mai bene o gramada dezorganizata sa se mai incalzeasca lumea. te mai impinji, mai un frecus, o injuratura, vo doua palme... ca deh trebe un chic de preludiu pana atinji neste coaie sfinte

    RăspundețiȘtergere