vineri, 28 octombrie 2011

Cea mai zi tare

Azi e 28 octombrie si, din cate se simte la miros, cre ca e cea mai tare zi din an de pana acum (dupa 10 martie, normal!). De ce? Pai pentru ca are un miliard de semnificatii si, in al doilea rand, pentru lectura minunata pe care mi-a oferit-o de la primele ore ale diminetii. Sa le luam pe rand.
De-a lungul timpului, aceasta minunata zi de toamna ne-a oferit numai si numai motive de bucurie, ca o zi de primavara, cu floricele si pasarele care ciripeste... Traian este adoptat de Nerva si, dupa 4 ani, il ataca pe Decebal si i-o da la caca. Apare poporul român.
Stefan picteaza biserica de la Densus - e in Hunedoara, inca se poate vizita, Columb acosteaza in Cuba - se baga prima pipa, se inventeaza niste universitati - Harvard si San Domingo, sau invers, Lima e devastata de cutremur, Mendeleev elaboreaza sistemul periodic al elementelor - toti copchiii sunt in extaz si ii ureaza viata multa, mai ales corijentii la chimie. Incepe Novemberrevolution si prohibitia. Ultima in SUA, Romania a fost ocolita de cataclism, Doamne fereste-ne de necazuri... Din punct de vedere coloristic ziua de 28 a fost una neagra pentru aborigenii din Australia si pentru bursa din New York - motivele difera. Muller primeste premiul Nobel pentru DTT, Dan Diaconescu premiul pu puncte puncte pluei pentru inventarea DDD. Apare Metallica in San Francisco iar Venezuela este declarata teritoriu liber de anal fabetism. In Romania se continua cu smerenie excursiile tematice la moaste, toata lumea jubileaza, toti intr-o zi de 28 octombrie.
Mai jubileaza si eu, de 8 luni incontinuu. La multi ani!

Asta era partea cu horoscopul zilei.
Care erau vestile bune? Lectura... SUA, Marea Britanie si Australia au iesit din criza, din criza bunului simt. Si de bucurie s-au gandit sa mai legalizeze ceva. Si vor sa legalizeze sexul cu animale. Probabil toate categoriile de sex, cu toate categoriile de animale. Ca daca dragostea e mare si dincera, ar fi culmea nesimtirii sa te arate lumea cu degetul doar pentru ca ti-ai iubit oral capra din dotare. Acu inteleg si eu de unde dorinta aia nebuna de a pleca in State, Anglia sau Australia...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu