vineri, 14 octombrie 2011

Sa se legalizeze tot!

Deci, sa se legalizeze tot, vorba cantecului...
Ce-am facut luna asta in care am lipsit din peisaj? Pai sa vedem...

In primul rand mi-am facut prieteni noi. Pe Feisbuc. Evident, cu ghilimelili di rigoari. Marea retea de anti-socializare si-a strans la san (ţâţă) toti oameni sensibili din galaxie, motiv pentru care daca te mananca la rozeta sa-i zici unuia ca-i frumos ca o macara comunista sau ca starile lui (pe care insista sa ni le impartaseasca) is ca pampersul de bebelus - adica put!, ii sare mustarul pe nara, socializeaza putin cu tastatura si te scoate din lista lui de prieteni.
Numa asa, ca sa mori de ciuda ca nu mai esti prietenul lui, fara sa-i pese cata durere in plua a generat cu treaba asta. Trist. Adica, eu sunt trist cand ma parasesc prietenii!!!
Asta a fost trista poveste a prieteniei scurte dintre mine si Alin, un baiat nascut pe meleaguri oltenesti, care a refuzat sa-si faca zona natala de cacao si mi-a urat un livresc "Sa sugi o ceapa!" (Dracu stie ce-a vrut sa zica!? - da' nu ma pun eu cu olteanul, ca are mintea odihnita...).

In al doilea rand, m-am mai linistit putin. Se insoara Bote! Linistitiva si voi, ca se insoara numai metaforic. Cum adica cu cine? Cu baiatu' Jr. a lu' nenea ala care scuipa seminte si care are nume de piersic. Si cica vor sa-l corupa si pe Tudor Chirila la un romantic porno in 3+1. Cu Iustin Ianau la voce. Pe asta din urma il stiti sigur daca in cazul celorlalti aveati dubii! Da, da, e baiatul ala care a castigat locul I la Festivalul Roze(te)lor in floare, sectiunea fetite cu cosuri. Specialistii in domeniu zic ca intr-un threesome sau foursome tre sa fie si o femeie, da Bote a zis ca merge si cu trei sau patru femei, ca in cazul lor! Si daca nici Cata nu-i specialist in domeniu, atunci cine vaporul marinarului e???

In al treilea rand, dupa a treia vizita la manastire, mi-am mai adunat piticii. Si ma simt atins de gratia divina. La glande. Adica daca inainte as fi vazut o personaja futabila pe strada sau la coada la struguri, i-as fi zis probabil ca vreau sa dau putin cu dansa-ntransa. Dar acum nu! Nu, doamna, nu! Acum ma emotionez, prind ceva roseata la pometi, o lacrimuta la coltul ochiului, suspin si o intreb daca nu se baga la un Sudoku. Ca ultima opera a lui Liiceanu sigur a citit-o!

Inchei cu cateva versuri, ca ma simt romantic. Acompaniamentul il gasiti aici. Doamne-ajuta!
"Da-ne doamne hrana pentru suflet cand ne este foame
Sau alcool iarba si droguri, bani si panarame
Da-ne muguri, da-ne dublu distilat de struguri
Da-ne multe cuie de cosciug ca sa fim siguri..."

5 comentarii:

  1. Apropo de struguri... Mai fac ai tai vinul ala bun bun bun? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Lacrimuta si suspinul or fi din cauza ca nu mai poti?

    RăspundețiȘtergere
  3. Razvane, normal ca fac!!! :D
    Am fost acu doua saptamani la cules, deci suntem in grafic. La prima revedere poate sorbim ceva, nu conteaza daca in Sibiu sau in Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  4. draga mea Anonim, m-ai prins... Eram sigur ca nu ma pot ascunde la nesfarsit.

    RăspundețiȘtergere