marți, 1 februarie 2011

C o n c u r s

Spaima copiilor revine...
Astazi avem concurs: scriptomima cu personaje cunoscute. Adica eu va insir o lista de balarii despre un personaj, voi va ganditi la cine ma refer. La sfarsit eu va spun cine e personajul si va multumesc ca m-ati ajutat sa ma joc singur. Sa incepem.
E cam batran, are parul alb, vorbeste romana, engleza, franceza si rusa (cu accent portughez) - nu, nu e Ion Iliescu, aveti rabdare - ii are ca modele in viata pe Attila si pe Nicolae Ceausescu, asculta Hara, Iris, Vama Veche, Pavel Stratan si Parazitii, ii plac Age of Empires, CounterStrike, Hitman, NFS Underground si Legacy of Kain, e pasionat de fotografie (nu, nu e Marius), iar din ce zic altii despre el cica face pipi in piscina, aduce putin cu Brad Pitt si mai mult cu Pokemon, e cam bolnavicios ca primeste tot timpul aspirine de la Robert, merge la stadion, face filme xxx, nu suna ca nu are credit, e posibil sa poarte tanga si ii place zeama de varza. E barbat si-i plac barbatii.
Ajunge? Nu?
Are burta mare pentru ca bea multa Coca-Cola, se hraneste cu cartofi pai si carnita cu piureu, vine din cer, fuge cu ghetele si urca pe munti, are ochi caprui, camasa alba si poarta caciula pe cap. Lui i s-au dedicat versurile "(...) vine prin baie/ Eu l-am demascat brutal pe tata cu un sut in coaie". Azi, la ora 15.48 avea 743 de prieteni declarati.
Ghici ghicitoare ce-i?
Castigatorul primeste o plimbare cu sania, tractiune cabalina, un murg putere. Spor!

Un comentariu:

  1. Mos Craciun (asa sa fie valabil raspunsul, ma gandesc ca poate pe feisbuc nu se pune, si vreau plimbata cu sania neaparat:))))

    RăspundețiȘtergere