marți, 21 octombrie 2014

Mioriţa nu votează

Miala nebună s-a hotarat să nu meargă la vot!
Într-o bună dimineaţă, când specimenul cu păr creţ s-a trezit şi s-a uitat în oglindă ca Dorian Grey, a scuipat în palme, şi-a gealat peruca, a tras aer în piept şi, mulţumită de ea ca Oana de şaorma, şi-a şoptit în mintea ei, profetic: "Mioriţa nu votează, bă săracilor!"

Şi e şi normal!
De ce? Pentru că mănâncă şaorma cu de toate,  pentru că-i place uleiul şi kilu de făină, pentru că i-a placut şcoala ca lu Bote femeile, pentru că-i place să-şi sfinţească Loganul, pentru că o doare-n cur de reciclare, de râu şi de ram, pentru că-i place mirosul de grătar proaspăt, pentru că indiferent cât de ruptă-n cur e, tot îşi umple coşul la carfur, pentru că băutura îi mai eftină decât apa, pentru că cititu e pentru grase şi urâte, pentru că ciobanu-i magar, măgaru-i porc iar Ghiţă are tablată de la vodafon şi, mai presus de toate pentru că, ca o chintesenţă a formelor fără fond, Tudor Chirila!
Bă, Mioriţa nu votează!
Şi dacă nu votează Mioriţa, nu votează nici cârlanul! Şi din cauză că cârlanu nu vrea să votează pleacă viitoru ţării din ţară. Să-mi pupi fesa dreaptă cârlane! Frumos, elegant, cât di cât...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu