joi, 29 noiembrie 2012

Friendzone

Ce tre sa stim despre friendzone...
Randurile care urmeaza sunt un fel de invataturile lui Matei Basarab catre fiu' su Teodosie, doar ca pe mine nu ma cheama nici Basarab Matei, nici Panduru, nici pe fiu-meu Teodosie. Desi n-ar fi o idee rea sa-mi bat joc de el, Doamne iarta-ma ca am putut gandi la asa ceva... Ei chiar daca Teodosie nu exista decat la figurat,  am vreo cativa juni de astia in jurul meu care s-ar incadra la rubrica "Asculta si baga la cap, cârlane!"...
Ca sa nu existe motiv de contestatii sau obiectii cum le zic unii, invataturile ce urmeaza a fi zise izvorasc din bogata experienta cu care am fost inzestrat. Am zis!
Ca un fel de definitie, zona asta minunata despre care vorbim e un altfel de-a spune "imi placi foarte mult da l-as f... fute pe prietenul tau, pe prietenii tai sau pe oricine altcineva de pe planeta asta, chiar daca-am fi singuri pe lume, doar tu si eu, care esti tu prietenul meu si te respect foarte mult!"... Ceea ce, sa recunoastem, e cam naspa! Recomandare generala: feriti-va de friendzone! Ca cica o data intrat in clubul asta select, pa si pu... la revedere! Nu mai iesi de-acolo! Ceea ce, sa recunoastem, e cam naspa! Circula zvonuri ca cica ar exista cineva, un om, care ar fi reusit sa iasa de-acolo... Dar is numa zvonuri, eu zic sa nu riscati ca dupa aia patiti ca mine si plangeti in pumni cu saptamanile, va plimbati pe sub ferestre cu flori in mana, faceti serenade ca sa va urlati durerea si dragostea neimpartasita... plm, chestiuni de astea de tinerei hormonati!
Hai sa vedem ce poti sa faci ca sa nu intri in frienzone:
- spune-i ca o iubesti la prima intalnire
- tine-o de mana, ascunde-i flori in poseta si spune-i ca o iubesti
- trimite-i noaptea mesaje si zi-i ca ea e cea mai importanta stea de pe cerul tau. Si ca o iubesti
- mergi cu ea la cursuri de dans
- mergi cu ea in weekend la cabana, dormi cu ea in acelasi pat si spune-i ca o respecti. Eventual ca cand te uiti la ea o vezi pe iubita moarta a lui Eminescu din Mortua est... (asta tine de fiecare data!!!)
- spune-i ca vezi in ea nu o femeie ci un prieten foarte drag
- spune-i ca o iubesti
- spune-i ca ea e cel mai important lucru din viata ta de la inventarea pateului incoa
- spune-i ce vrei tu, orice, numai sa se termine cu un te iubesc, niste clipiri dese din ochi si un oftat.

Daca nu reusesti nicicum sa te feresti de zona in care orice ai face tot nu dai cu dansa-ntransa, tre sa mai ai grija la un aspect. Noua ta prietena cea mai buna are o prietena, foarte dizgratioasa, urata si cam dolofana, o doamna de aia care n-o sa pateasca nimic toata viata si care, surpriza, va rade de tine ca ai intrat in friendzone! Ghinion!

Un comentariu: