luni, 9 ianuarie 2012

Ninge!!!

Cacat, ninge...
Unii sunt in culmea fericirii, altii au facut deja febra musculara la mandibula de la atata injurat. Eu fac parte din a doua categorie, altii. Ca am plecat de-acasa in papuci de vara si amu mi-e frica ca racesc la ovale daca parasesc incinta. Intre doua tentative esuate de a iesi afara si a ma da cu sania am zis sa ma destind putin, sa fac si eu niste trebi lumesti, de alea de se fac dimineata. Tube8, cafea, lectura pe tron, ziare pe www.

Na, de cand lumea s-a saturat de atata mizerie economica, politica si socio-culturala, adica de realitate, am pornit-o la pas, incet incet, de manuta, catre lumea basmelor, unde fotomodelele de Dumbovita ii iau locul lui mr. Puric la aberatii adanci pe teme liber alese, sau invers, iar Cacatalin nu se arde la rozeta, sau ba da! In lumea asta avem de toate: o tante care e atat de elastica incat reuseste sa se pupe singura la persicuta, o alta care are o limba atat de lunga incat ai crede ca-i sarpe (sincer, nu stiu exact la ce-i foloseste, singurul lucru care mi-a trecut prin cap a fost ca poate sa linga dulceata de pe fundul borcanului fara sa se murdareasca pe nasuc - ati prins ideea!), avem un concurs extrem suge stiv "cine suge inghetata mai bine" (adresat fetitelor de toate varstele, mamicilor si lui Bote probabil), o suma de parinti minori care ne arata ca se poate procrea si la 11 ani, nu numai la 68, si-un prof de sport, un ninja local care, dupa binecunoscuta si celebra formula vasluiana "bat si fut ca masina de cusut", nu iarta nimic. Necurtatorul!
Aaa, ar mai fi un personaj, botezat de scriitori Onuca... Nu stiu exact care-i legatura intre gratie si porc, dar fie! Daca tot nu i-au dat drumul in ocean, macar s-o alinte...

Maine avem moldoveni, ca daca tot vine sfarsitul lumii in 2012, sa stie si ei!

2 comentarii:

  1. cred ca-i numa' unu/una, unii e prea multe, dara da ningeeeeee, yuhuuuuuuuuuuuuu!! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. altii e mai multi, garantat! iar unii e intr-adevar ele... :))

    RăspundețiȘtergere