joi, 5 ianuarie 2012

La multi 2012

Dat fiind faptul ca am trecut in an nou si, incet incet, dispare si gretica de la tocatura, care este, m-am gandit si eu sa buna ziua. Din nou, cu forte proaspete si cu ceva ameteli intelectual-dialectice. In timpul ce s-a scurs de atunci s-au intamplat un miliard de lucruri, de doua ori, printre cele mai importante remarcandu liniuta se disparitia dinozaurilor si scrisoarea lui Tudor Cirila catre liceeni. Amandoua sunt la fel de importante, una mai importanta decat cealalta sau aproape lipsite de importanta si una sau cealalata. Relatia de cauzalitate exista, clar, ultimul dinozaur invatand sa scrie catre dinozaurii ce vor sa vie. La Vama Veche, in ureche.

Ca orice om normal, intre doua pahare de vin si o ragaiala continua cu usturoi (multumim Iulia!), mi-am stabilit primele prioritati pentru anul nou: Oana, Catalin si Tudor sau, altfel spus, zoofilie anala cu iz de poezie. Sau poezia anala a porcului. Sau porcul poet ce se arde sub coada. Cum vreti voi, ca e la alegere, dar ati prins ideea!
Recunosc ca nu-mi permite tastatura sa amintesc de incursiunile intelectuale ciriliene tintite direct catre Plesu. Nu sunt demn. Nici despre peroratiile nostalgice despre Craciun nu pot aminti, e prea dureros... Copilul din turta dulce ce salasluieste in sufletul chinuit al lui Cirila a reusit totusi sa transmita un mesaj celor ce vin dupa domnia sa, nu stiu daca la Vama Veche sau la Consulatul din Paris, oricum, mesajul conteaza. Si daca n-aveti bani de cugetari marete, da-ti-o pe etnobotanice ca-i mai eftin!
Doamne-ajuta!

PS: Ghici ciumperca ce-i! Ghicitoarea anului: "... un rau de munte spumegand, rostogolindu-se etern catre campie, iar noi inotam prea rar contra curentului..." !!!

4 comentarii: