miercuri, 2 noiembrie 2011

Despre tinerete

Exista o intrebare care a rascolit mintea ganditorilor liberi inca de la inventarea pietonului: care e varsta la care imbatraneste o femeie? Nu, nu cand poti spune despre o femeie ca e batrana, ca asta nu se face niciodata, nu daca vrei sa ramai cu toti dintii in gura. Literatura de specialitate ne-a invatat ca exista cateva lucruri pe care nu le poti spune despre o femeie. O femeie nu va fi niciodata grasa, nu va fi niciodata urata, nu va fi niciodata batrana... Presupun ca framantarile astea au stat la baza inventiei diplomatiei, dar nu despre asta e vorba acum si aici deci, sa revenim. Care e varsta la care imbatraneste o femeie?

Dupa lungi cugetari launtrice si dupa consultari cu alti experti in domeniu, am identificat varsta de 28 de ani ca fiind momentul in care se poate spune despre o ea ca nu mai e tanara. Demersul nostru a evidentiat prezenta sau absenta unei serii de indicatori care urmareau expresiile numerice ale manifestarilor unor fenomene, procese, activitati sau categorii socio-economice delimitate in timp, spatiu si structura organizatorica. Tinand cont de faptul ca semnificatia reala a continutului marimilor relative calculate este asigurata doar daca intre termenii comparati exista o corespondenta logica, de contitionare sau cauzalitate, aspectul care a fost primordial in elaborarea concluziei a fost factorul de gen. Nu, nu ne-am intrebat daca toate femeile sunt femei!
Ideea e foarte simpla: mergi pe strada si vezi un subiect de gen feminin, varsta incerta. Vrei sa fortezi intrarea in clopotnita sau nu? Daca da, varsta e clar sub 28 de ani, daca nu, e peste.
QED.

6 comentarii:

  1. Ah! Urât! Urât dar adevarat... din punctul vostru de vedere (adică al tău şi a experţilor în domeniu)
    Apropos....cine e în echipa experţilor? Aş vrea să ştiu şi eu pe cineva care a ajuns la un nivel "atât de înalt" de cunoastere :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Depinde pe cine cunosti dintre apropiati... :D

    RăspundețiȘtergere
  3. men are pigs, i rest my case!:))

    RăspundețiȘtergere
  4. corect era "like pigs"... Si nu toti sunt ca porcii! Doar aia care babardesc purcele...

    RăspundețiȘtergere
  5. a babardi= a face dragoste in sila,cu lehamite
    Am mai invatat un cuvant :D

    RăspundețiȘtergere
  6. :))
    ... deci is bun la casa omului. ar trebui sa ma angajez la ministerul educatiei!

    RăspundețiȘtergere