duminică, 1 mai 2011

Cantarea Rromaniei!

Fiind repetentul clasei nu o sa scriu despre nunta de la Buchingam. Rusine mie! Nici despre puscarea in teasta a celui mai de temut terorist inventat vreodata in istoria omenirii, de la aparitia crocodililor incoa. Nici despre moartea lui Sabato (desi el chiar ar merita cateva cuvinte).
Nu intereseaza pe nimeni cate oo a spart Boc de Paste, nici cati mici s-au consumat de 1 mai sau daca mai exista caini dupa 1 mai... Prostii!
Va zic eu ce conteaza: cultura, traditiile si identitatea nationala!
Din folclorul de profil va citez cateva versuri, ca sa intelegeti despre ce e vorba: "Tigane esti de belea / Doar asta ne mai lipsea / Ca in rest avem de toate / Da, da, da!..." etc etc... Are tiganul amanta? Are! Inca nu v-ati dat seama, nu? Inseamna ca nu aveti cultura muzicala! Sa facem dar putina lumina... Nascuta pe 18 iulie imediat dupa revolutie, personaja noastra graitoare de asa minunatie de versuri se face remarcata prin cantec si voce. Sau prin voce si cantec, voce sau pur si simplu ea care este, nu conteaza, ca are o voce impresionanta... Chiar daca nu este posesoarea unei pagini personale pe wikipedia, ca tenorul Guta, Narcisa - pe numele ei de scena - este foarte cunoscuta, cautata si apreciata (puteti face rezervari la 0723.591.59x!), reusind sa fie sora cu frate-sau desi e singura la parinti si, in acelasi timp sa fie fiica nepotului lu' unchiul lui tata-sau. Si are o voce impresionanta. Si in timp ce Al-Qaeda isi cauta project-manager pe e-jobs, domnita noastra lanseaza un nou videoclip. Cu Toni. Asta numa asa, ca sa vada pulifricii ca unii se pot ocupa si cu chestii importante, nu numai cu cacaturi! Aaa, si are si voce impresionanta!
Alte detalii nu va dau. Dar aveti galerie foto + video aici.
Priviti si incercati sa nu muriti de ciuda!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu